Feel the Freedom

CoXa carry news

Birken

Today the latest issue of norwegian magazine Birken har arrived. A great cover. But the back is definetly something to watch aswell. Our CoXa-friend Anders Södergren!
Thanks to Kårvatn, our amazing retailer in Norway. It´s realy fun working with you people.

Looking forward to Birken!
IMG_5753 IMG_5752

Nellie Larsson har valt CoXa carry!

claes_b_nellie

Nellie Larsson har valt CoXa carry´s ergonomiska bärsystem med ryggsäck.

CoXa carry har utvecklat ett patenterat ergonomiskt bärsystem för ryggsäckar, vilket med fördel kan användas inom aktiv sport som mountainbike, längdskidor, utförsåkning och löpning. 

Nellie Larsson, känd inom mountainbike, har nu valt att tävla och träna med produkter från CoXa carry, vilket vi är mycket glada för.
Nellie Larsson är tvåbarnsmamman som gör en passionerad, långsiktig elitsatsning på cross country maratondistans. Nellie etablerade sig på allvar i den svenska elitklassen under 2016 då hon blev tvåa i SM i cross country maraton. Inför 2017 höjer Nellie ribban ytterligare och har som ambition att vara med och konkurrera i den absoluta toppen. Hon kommer att köra de hetaste svenska långloppen, men också tävla i Danmark och Norge. Nellie tävlar för två team; Team Lapierre Sweden samt Team Fjällturen. Nellie har ett stort cyklande nätverk och är aktiv på Instagram, Facebook, Youtube och Strava. Nellie bloggar om cykelliv på
http:/hjulsnurr.blogspot.se.

Varför CoXa carry?
- Belastningen från CoXa carry´s ryggsäck hamnar till 100% på höfterna, vilket samtidigt ger unika fördelar för överkroppen att röra sig fritt utan belastning under aktiv tävling och träning.
- CoXa carry har till det ergonomiska bärsystemet också utvecklat en säck som bl.a. samtidigt ger plats för två vätskesystem, ett för vatten och ett för näring.